Tel: +420 123-456-789 Cena webu vč. hostingu - 15000 kč

Půjčovna obytných vozů nebo karavanů.

Rádi cestujete, ale neradi opouštíte pohodlí svého domova? Zkuste cestování s karavanem. Půjčujeme nadstandardně vybavené obytné vozy a karavany, které jsou připraveny odvézt Vás na vysněná místa - hory, moře, památky. Pronajměte si obytný vůz, karavan a vydejte se na svou vysněnou dovolenou s obytnými auty od iCaravan.

iCaravan - individuální přístup.

Hlavním pravidlem naší půjčovny karavanů je individuální přístup ke každému klientovi. Zajistíme vše potřebné na kempování Vaši dovolené. V nabídce máme několik krásných a prostorných obytných vozů plně vybavených pro Váš, kteří Vás zaručeně nenechá na pochybách, zda uskutečnit dovolenou v hotelu nebo prostě tam, kde si zrovna vzpomenete. Nabízíme pouze kvalitní obytné vozy za nejnižší ceny mezí půjčovny karavanů. Před každým zapůjčením obytného auta je detailně čistíme a připravujeme pro Vaši pohodlné ubytovaní na dovolené.

Pokud se rozhodnete pro tento způsob cestovaní v obytném vozu nebo karavanu, zbývá jen vybrat obytný voz, dokončit rezervace, přibalit dobrou náladu a můžete vyrazit.

Adresa

  • Moje ulice 123
  • 123 45 Moje město
  • Česká republika

Spojení

přihlaste se